• radio_button_uncheckedPrivat
  • radio_button_checkedFöretag
  • radio_button_uncheckedSkola
Bild på skola täckt i murgröna

Så fungerar det

Vi på Hässleholm Miljö ansvarar för insamlingen av hushållsavfall i Hässleholms kommun och erbjuder hämtning av avfall från verksamheter. Vi hjälper er att tömma och hantera avfallet som uppstår i er verksamhet på bästa sätt.

Abonnemang sophämtning keyboard_arrow_right

 Vi anpassar efter era behov

I verksamheten eller fastigheten kan det finnas olika behov av sortering. Av just den anledningen är vi noga med att utforma lösningar efter just era behov. Vi har lösningar för alla typer av verksamheter och tar hand om avfallet på bästa sätt. Planerar ni ett miljörum? Då hjälper vi gärna till att hitta den bästa lösningen för er.

Kontakta oss så planerar vi in ett kostnadsfritt besök. Vi ser över behoven, eventuellt befintligt abonnemang, ger förslag på var i fastigheten det kan finnas behov av specifika sorteringstyper, ger förslag på leverantörer av källsorteringsstationer etc. Vi erbjuder även användbart informationsmaterial och tydliga dekaler.

God sortering ger ekonomisk vinning

En bra sortering gynnar inte bara miljön, utan ger även en ekonomisk vinning för ert företag. Renhållningstaxan i Hässleholms kommun är miljöstyrd för att främja materialåtervinningen och undvika att avfall som kan återvinnas hamnar fel. Brännbart och deponi är exempelvis de dyraste sopkärlen att abonnera på, medan plastförpackningar och pappersförpackningar tillhör de billigaste.

Priser sophämtning keyboard_arrow_right

Deponikärl som inte används?

Det finns många deponikärl i kommunen som inte används vilket blir en onödig utgift för er verksamhet. Kontakta oss för att se över ert abonnemang.

Kontakta oss keyboard_arrow_right

Anmäl dig till SMS-tjänsten här.
Tänk på att SMS-utskick som görs i samband med oplanerade avbrott i fjärrvärmeleveransen kan komma när som helst på dygnet.


Bild på sortering Österås

Senast uppdaterad: