• radio_button_checkedPrivat
  • radio_button_uncheckedFöretag
  • radio_button_uncheckedSkola
höga trän underifrån mot himmelen

Jobba hos oss

Att arbeta på Hässleholm Miljö är något speciellt. För hur många får egentligen möjlighet att tillsammans med sina medarbetare rädda världen, lite varje dag?

Vill du bli en av oss?

Tillsammans driver vi ett bolag med fyra olika verksamheter; Vatten & Avlopp, Fjärrvärme, Renhållning och Hässleholms Kretsloppscenter (HKC). Denna bredd kräver medarbetare med vitt skilda kompetenser där alla är lika viktiga för att verksamhetens helhet ska fungera. Kanske är du nästa person att bli en av oss?

Våra lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster just nu:

Är du en värderingsdriven IT-ledare som brinner för att bygga upp moderna IT-processer? Älskar du teknisk utveckling och att utveckla andra? Vi bygger ut vår IT-funktion för framtiden och söker nu Dig som vill leda och utveckla den som vår nya IT-chef!

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du en framgångsrik chef med erfarenhet av att leda andra chefer, och som drivs av att utveckla verksamheter såväl som medarbetare? Vill du få möjligheten att arbeta långsiktigt med att utveckla samhällsviktiga VA-tjänster i ett kommunalt bolag? Då kanske du är vår nya Produktionschef inom VA-verksamheten.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I Hässleholm händer det mycket: investeringar på cirka 1,6 miljarder kronor är att vänta på våra VA-anläggningar de närmaste 20 åren! Därför söker vi nu en projektledare som vill vara med på resan. En spännande och varierande tjänst där samhällsutveckling är i fokus! Tillsammans med ditt team driver ni förbättringsarbete för att säkerställa god VA-försörjning nu och i framtiden.

Läs mer och sök detta jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan om det inte finns någon tjänst uppe som passar dig.

Spontanansökan keyboard_arrow_right
Medarbetare ung kvinna i varselkläder
medarbetare samlade framför skärmar

Ibland har vi den härliga möjligheten att ta emot praktikanter i delar av vår verksamhet. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig en så positiv praktikupplevelse som möjligt, där du såväl som vi har möjlighet att lära av varandra.

Är du intresserad av att ha din praktik hos oss? Skicka då ett mejl till vår HR-generalist och berätta lite mer om dig själv. I mailet vill vi även få lite information om praktiken, en beskrivning av den utbildning du läser samt få veta inom vilket område du söker praktik.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss? Vad roligt!

Ta gärna kontakt med vår HR-generalist och berätta mer om din utbildning och din idé till examensarbetet.


Senast uppdaterad: