Priser fjärrvärme

Våra årliga värmepriser, anslutningsavgifter samt priser för ny fjärrvärmecentral. Alla priser är inklusive moms.

Årliga värmepriser

Priset består av en fast avgift och en energiavgift.

Villa/småhus


Fast avgift

4748 kr per år

Energiavgift vinter (september-april)

73,41 öre/kWh

Energiavgift sommar (maj-augusti)

26,45 öre/kWh

Anslutningsavgift

Du kan ansluta dig till fjärrvärme genom vår helhetslösning eller genom att kontakta en leverantör för installation själv. Väljer du egen leverantör betalar du enbart en anslutningsavgift till oss.

Anslutning utan helhetslösning

Anslutningsavgift


28750 kr


Anslutningsavgiften gäller när fjärrvärme finns i gatan. Finns inte fjärrvärme utanför ditt hus beräknas anslutningsavgiften individuellt. I avgiften ingår 10 meter grävning på din tomt. Vid längre ledningsdragning tillkommer en kostnad på 1500 kr/m. Möjlighet till ROT-avdrag finns.

Anslutningsavgift med helhetslösning

Anslut dig till fjärrvärme med vår helhetslösning så löser vi det praktiska åt dig. Tillsammans med våra entreprenörer tar vi hand om allt arbete och du har möjlighet att använda din tid till annat.

Anslutningsavgift

Helhetslösning (grundpaket)


75000 kr


Intresseanmälan fjärrvärme keyboard_arrow_right

Tilläggstjänster

Du har möjlighet att köpa till vissa tjänster och produkter som inte ingår i helhetslösningens grundpaket. Vi hjälper dig exempelvis gärna med demontering och bortförsel av panna och tankar men det ingår inte i helhetslösningens grundpaket. Priser för tilläggstjänster.

Byte av fjärrväremcentral

Byt din fjärrvärmecentral till en ny modern anläggning och få tillgång till en fortsatt trygg och säker uppvärmning av din bostad. En fjärrvärmecentral håller vanligtvis i många år men blir sliten efter hand och kan förbruka mer värme än nödvändigt vilket orsakar störningar i driften.

När det är dags för dig att byta hjälper vi dig gärna!

Pris

Fjärrvärmecentral


Installation av ny fjärrvärmecentral

31 000 kr

Det här ingår

Priset baseras på att elledningen från huvudcentralen till apparatrummet är obruten och att farligt material (ex. asbest) inte förekommer.

Senast uppdaterad: